+36 30 4959207 muzeumdent@muzeumdent.hu 1013. Pauler utca 19.

Kezelések

Fogászati Szolgáltatásaink

További információkért tekintsék meg a kezeléseink menüpontot!

A megfelelő kezelési módszer megtalálásához elengedhetetlen az alapos diagnózis felállítása.
Újonnan érkező pácienseink fogászati státuszát klinikai vizsgálat és szükség szerint röntgen felvételek alapján állítjuk fel.

A saját fogazat részleges vagy teljes elvesztése esetén fogpótlásokat készítünk. A kezelések során kiemelt figyelmet fordítunk a megfelelő arc esztétika és a rágófunkciók fenntartására, helyreállítására.

Az egészséges fogazat megőrzéséhez vagy visszaállításához elengedhetetlen a száj megfelelő ápoltsága. Az általános szájhigiéne fenntartása és a fogászati beavatkozások előkészítése során szájhigiénés kezeléseket alkalmazunk mint például az ultrahangos fogkőeltávolítás és a homokfúvásos fogtisztítás.

A szabályos mosoly kialakítása mellett a fogazat és a rágóizület épségének hosszú időn át történő megőrzése érdekében fogszabályozó kezeléseket alkalmazunk amelyekre sor kerülhet gyermek és felnőtt korban egyaránt.

A saját fogazatnak a lehető legtovább történő megtartása érdekében fogmegtartó kezeléseket alkalmazunk, mint például a tömések, gyökérkezelések, betétek (Inlay, Onlay), direkt héjak, stb.

Elsődleges célunk a gyermekek megbarátkoztatása a fogászati rendelővel, a vizsgálatokkal. Törekszünk a megelőzésre a helyes szájápolási, étkezési szokások megismertetésével. Az esetlegesen felmerülő fogszuvasodásokat, sérüléseket (fog traumákat) a megfelelő anyagok és eszközök alkalmazásával, barátságos környezetben a szülő jelenlétében kezeljük.

Ha fogászati kezelésre érkezik hozzánk, az alábbiakra kérjük:

  • A kezelés megkezdéséig a rendelő várójában viseljen maszkot.
  • Fontos a megfelelő kézhigiénia fenntartása, a rendelőbe érkezéskor használja a kézfertőtlenítőt.

    Köszönjük megértését és együttműködését!

Időpont foglalás

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

    Minden jog fenntartva © 2023